غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

وزیر جنگ تل‌آویو: درصورت وقوع جنگ با تهدید بی سابقه‌ای مواجه می‌شویم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که وقوع هر جنگی تهدیدات بی سابقه‌ای را متوجه این رژیم خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر. در شرایطی که ارتش رژیم صهیونیستی در حال برگزاری رزمایش «مشت خرد کننده» در شمال سرزمین اشغالی برای آمادگی جهت نبرد چند جانبه است؛ «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از این رزمایش، به صراحت در خصوص بروز جنگ علیه این رژیم ابراز نگرانی کرد.

 

به نوشته عرب ۴۸، او در دیدار با تعدادی از فرماندهان صهیونیستی گفت: «اگر خدای نکرده سناریوی جنگ اتفاق بیفتد، پیش‌بینی می‌شود که شرایط داخلی با تهدیداتی مواجه شود که در ۷۵ سال گذشته همانندش را تاکنون ندیده‌ایم و این مسأله ما را وادار می‌کند تا کاملا آماده باشیم».

 

رزمایش «مشت خرد کننده» از ۲۹ ماه می آغاز شده و در هفته دوم قرار دارد، مقامات صهیونیستی هدف از این رزمایش را آمادگی برای جنگ احتمالی با ایران و حزب‌الله اعلام کرده‌اند.

 

وزیر جنگ رژیم تل آویو افزود: «ما باید خود را برای خطرناک‌ترین سناریوها که در آن با چالش‌های زیادی روبرو می‌شویم آماده کنیم و مقدمات لازم برای بهره برداری از امکانات اقتصادی در شرایط اضطراری را فراهم سازیم».

 

پیش از این نیز شخصیت‌ها و مقامات مختلف صهیونیستی در خصوص بروز جنگ همه جانبه علیه این رژیم ابراز نگرانی کرده بودند، اما این اولین باری است که وزیر حنگ اسرائیل از تهدید بی سابقه سخن می‌گوید.

 

ماه گذشته نیز شماری از فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی از وقوع جنگی هولناک در چندین جبهه که طی آن جبهه داخلی در معرض ویرانی بی سابقه قرار گیرد، ابراز نگرانی کردند.

 

در این راستا «هاشم صفی الدین» رئیس اجرایی حزب الله لبنان نیز امروز (دوشنبه) در یک سخنرانی گفت: «ترسی که روزی منطقه ما با آن دست و پنجه نرم می‌کرد، امروز به رژیم صهیونیستی سرایت کرده و در تل اویو، حیفا و کرانه باختری و مستعمره‌های این رژیم تجربه می شود».

 

به نوشته وبگاه خبری العهد، این مقام ارشد حزب الله لبنان افزود: «این ترس امروز به واسطه موشک‌ها، مواضع و عزم و اراده راستین، در دل آنها افکنده شده است».

 

وی که در مراسم افتتاح مرکزی به نام شهید قاسم سلیمانی در منطقه حولا –وادی السلوقی در جنوب لبنان سخنرانی می‌کرد، ادامه داد: «امروز در مرحله جدید و بسیار امیدوارکننده‌ای قرار داریم بنابراین نه تنها در مرحله دفاع نیستیم که واجب و ضروری است، بلکه می توانیم بگوییم که محور مقاومت که توسط حاج قاسم سلیمانی تاسیس شد، امروز در مسیر رو به جلو قرار دارد تا پیشقدم نیروهای مقاومت و مومنانی باشد که به سمت فلسطین برای آزادی قدس به ان چشم دوخته‌اند».

 

صفی الدین بیان کرد: «وظیفه ما امروز این است که ترس و نگرانی همواره در دل نتانیاهو و همه فرماندهان نظامی و سیاسی این رژیم باقی بماند».

 

در این راستا شبکه المنار نیز چندی پیش در گزارشی گفت که بسیاری از کارشناسان نظامی صهیونیست معتقدند جنگ در چندین جبهه به امری حتمی تبدیل شده است و آنها بر این باورند که تل آویو باید برای چنین جنگ بی سابقه‌ای در تاریخ این رژیم آماده شود.

 

در این راستا یک فرمانده عالی‌رتبه حزب‌الله لبنان در شهریور سال گذشته به روزنامه الاخبار گفت که مقاومت لبنان در آینده وارد جنگ دفاعی نخواهد شد و رژیم صهیونیستی باید برای اولین بار از خود در اراضی اشغالی دفاع کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار